tisdag 30 november 2010

Bokstavligt! En höjdpunkt i vintermörkret!

Nu på torsdag är det dags för den ultimata högtidsstunden för alla bokälskare. Personalen berättar och tipsar om roliga, hemska, groteska, allvarliga, lättlästa och svårgenomträngliga böcker som alla har det gemensamt att det är
riktigt bra böcker. Böcker med inbyggd efterbrännkammare för fundering och eftertanke. Vi mönstrar en ruskigt stark laguppställning som kommer att ge er en upplevelse utöver det ordinära. Kulturchef, bibliotekschef och ett antal exellenta bibliotekarier kommer att ge allt. Och lite till.

Alltså den 2 december klockan 19 ses vi i "Hörnet" på kulturhuset Ängeln! Vi bjuder på glögg och pepparkakor för extra trevnad.

2 kommentarer:

  1. Choose one of those children's paintings for the new library cards (be sure to add the 112 number on it somewhere). I suggest the recent children's bridge paintings with the phrase "Katrineholms biblioteket: The Bridge To Knowledge" on it in Swedish.

    SvaraRadera
  2. Tack för dina synpunkter. Men vi har inga planer på att för närvarande att trycka nya bibliotekskort enligt "den traditionella" modellen. Det bästa vore om vi inte hade några kort över huvud taget, utan att identifiering vid lånetillfället kunde ske på annat sätt. Alternativt ha chippade lånekort som kunde innehålla betydligt mer information. Dessvärre inte (idag) möjligt pga sekretesskäl.

    SvaraRadera